FINALE

Start

Afdrukken Relatiesdocument

Picto-
gram
Omschrijving van de acties Voor-
beeld
  Ga naar het menu: Relatiebeheer en kies het programma. Zie de rode pijl.  
Indeling
Bij levering van het pakket zal de indeling reeds geïnstalleerd zijn, dus u kunt dit gegeven overslaan. Heeft u echter een afwijkende indeling dan kunt u deze hier selecteren. Zie selecteren van een indeling.
 
Document
Hier geeft u de naam van het document in dat afgedrukt moet worden. U kunt het standaardbestand: BRIEF AAN RELATIES gebruiken.
 
  Wijzigen
U krijgt nu de inhoud te zien van het bestand: BRIEF AAN RELATIES en kunt u vervolgens de inhoud wijzigen. Vervolgens is het verstand om het gewijzigde bestand onder een andere naam op te slaan!
 
Selecteren
Alle = alle relaties
Huidige selectie = u heeft eerder een selectie gemaakt en opgeslagen
Selectie aanpassen = u wilt een nieuwe selectie aanmaken

Toelichting: huidige selectie
U heeft eerder een selectie gemaakt en opgeslagen. Wanneer u voor deze optie kiest dan wordt de laatste selectie gebruikt voor het overzicht.


Toelichting: selectie aanpassen
U kunt zoeken op nummer of op plaats. Wanneer u op plaats wenst te zoeken dan klikt u op de kolom: Woonplaats. Vervolgens geeft u het criterium in waarop u wilt zoeken, b.v. OUD-VOSSEMEER. De debiteuren waar het woord: OUD-VOSSEMEER voorkomt zullen één voor één zichtbaar worden gemaakt.
 
  Betreft
Hier kunt u het onderwerp van de brief ingeven.
 
Kontaktpersoon
U kunt hier de kontaktpersoon kiezen.
 
Als alle gegevens correct zijn ingevoerd, klik u op het afgebeelde pictogram.  
  De voorkomende gegevens worden op het scherm afgedrukt (afhankelijk van de instelling bij de Algemene Besturing - Afdrukvoorbeeld) of direct op de printer.  
  OVERIGE PICTOGRAMMEN  
Na het klikken op dit pictogram zal het programma beëindigd worden en wordt teruggekeerd naar het menu van waaruit het programma gestart is.